Hulp

Ook voor kleine opdrachten kunt u bij mij terecht.
Snelle, to-the-point hulp bij kleine vraagstukken of activiteiten, waarvoor geen project nodig is.

Soms is een dagdeel genoeg voor een goede oplossing, of kan de vraag telefonisch of per e-mail beantwoord worden.

Wilt u een afspraak maken? Stuur een e-mail aan info@mt-support.nl met een korte beschrijving van uw wensen en met uw contactgegevens. Op pagina Contact vindt u alle contactgegevens van MT Support.

Installeer TeamViewer

Ondersteuning op afstand

Dit houdt in ondersteuning van buitenaf. Dat kan zijn telefonisch, per e-mail, via sociale netwerken of door inloggen op uw systeem.

 • Exact helpdesk: Heeft u een onderhoudsovereenkomst met Exact of met een andere Exact-partner, dan verzorgt die helpdesk de eerste ondersteuning. De helpdesk van Exact is te bereiken op telefoonnummer 015 – 711 51 00. Houdt u uw klantnummer bij de hand.

Ongeacht of u een onderhoudsovereenkomst met Exact hebt gesloten of niet, kunt u met vragen over Exact Software ook bij mij terecht. Daarbij gebruik ik vaak TeamViewer, dat u hier gratis kunt downloaden.

Ik onderscheid twee vormen van dienstverlening op afstand:

  • Snelle hulp: telefonisch, per e-mail of via inloggen. Daarbij gaat het om een specifieke gebruikersvraag. In de regel is de beschikbare tijd voor deze helpdeskfunctie 15 minuten. Deze ondersteuning hoeft niet vooraf te worden aangevraagd, maar telefonische bereikbaarheid wordt niet gegarandeerd.
   Voor deze dienst gelden afwijkende tarieven en aanvullende voorwaarden.
 • Online Consultancy: Wanneer dieper op een onderwerp moet worden ingegaan en er daarom meer tijd nodig is om het vraagstuk te kunnen behandelen, dan kan een afspraak gemaakt worden voor Online Consultancy. Op de afgesproken datum en tijd bied ik telefonisch consultancy (of via Skype, TeamViewer, Teams, Zoom, etc.). Bij voorkeur log ik in op uw systeem voor optimale communicatie.
  Voor Online Consultancy gelden dezelfde tarieven als voor consultancy op locatie, maar waar consultancy op locatie voor minimaal een dagdeel wordt gepland, kunt u Online Consultancy ook voor kortdurende begeleiding afspreken: vanaf een half uur per consult.

Hulp op locatie

Voor uitgebreidere hulp bij vragen over o.a. Exact Software wordt consultancy op locatie ingezet.

 • Exact Globe
 • Exact Synergy
 • MS SQL Reporting Services
 • Sumatra

U kunt daarbij denken aan allerlei vragen op het gebied van financiële administratie, voorraadadministratie of productielogistiek. Bijvoorbeeld: de belastingcrediteur, BTW- en ICP-aangifte, eindejaarsprocedure, onderhanden werk projecten genereren, voorraad(her)waardering, MRP, kostprijscalculatie, enzovoort.
Zie ook pagina ‘Diensten‘.

Rapportages en lay-outs

Moderne administratieve software zoals Exact en Microsoft Office leveren al veel standaard formulieren, sjablonen, rapportages en overzichten.
Maar soms net niet dat éne, dat u nodig hebt.
Afhankelijk van de wensen en beschikbare data, maak ik deze voor u op maat. Rapportages die met MS Reporting Services zijn ontwikkeld kunnen bovendien automatisch gegenereerd worden en dan per e-mail worden verzonden.